reclame signing roermond mtr indoor outdoor signing

Zonwerende folie

Creëer een comfortabele en aangename werkomgeving!

Perfecte bescherming tegen de zon en een optimaal binnenklimaat! Aangenaam werken en wonen dankzij 3M™ zonwerende folies van MTR Indoor Outdoor Signing. Zonlicht en warmte maken het soms lastig om het klimaat in je gebouw of woning aangenaam te houden. 3M™ warmtewerende raamfolies verminderen de warmte instraling van de zon en zorgen zo voor meer comfort.
De ideale werktemperatuur is voor iedereen verschillend, maar een feit is dat de productiviteit van mensen afneemt met 5% per graad boven de 23 °C . Het koelen van een ruimte verbruikt veel meer energie dan het verwarmen ervan. Met onze 3M™ warmtewerende folies kun je eenvoudig een optimale comfortabele werk- en leefomgeving creëren een tevens bezuinigingen op je koelkosten. 

Inspiratie

Wat kan 3M™ warmtewerende folie voor jou betekenen?

• Warmtevermindering tot wel 60%;
• Houdt tot 97% van het infraroodlicht van de zon tegen;
• Blokkeert tot 99.9% van de schadelijke UV straling die het verschieten van kleuren veroorzaakt;
• Folie wordt aan de buitenzijde geplakt een reduceert zo de warmte in het raam, hierdoor ontstaat er aan de binnenzijde van het raam geen radiator effect;
• Er zijn geen metaaldeeltjes in de folie verwerkt, waardoor de folie niet kan roesten en geen storingen veroorzaakt op het signaal van je mobiele telefoon, GPS en radio;
• Reductie van schitteringen;
• Reductie van kosten airconditioning;
• 3M™ Europese fabrieksgarantie op de folie. 

"Hogere productiviteit, lager energie verbruik en reductie van uw CO² uitstoot"

Unieke 3M™ Glass check

Onze 3M™ gecertificeerde adviseurs voeren op locatie een 3M™ Glass check uit. Op basis van ruim 20 parameteers wordt daarmee de beste oplossing geadviseerd voor je warmteprobleem. MTR Indoor Outdoor Signing is als enige Limburgse partner 3M™ gecertificeerd. Hierdoor mogen wij de 3M™ Sun Control folies adviseren en aanbrengen. Naast warmtewerende raamfolies brengen wij ook Decoratieve Fasara™ glasfolies en Safety & Security raamfolies (veiligheidsfolies) van 3M™ aan. 

3M™ Prestige Exterior, keuze uit vier verschillende folies.

Waarom kiezen voor 3M™ Prestige Exterior folie?

Door onze ervaring en uitgebreide kennis ben je gegarandeerd van een goed advies en een passende oplossing voor je glas. Hierdoor kun je nog jarenlang, onbezorgd van jouw investering genieten. Hoge bescherming tegen de zonnewarmte in de zomer en een aangenaam schijnende zon in de winter.

mtrsigning zonwerendefolie reclame signing roermond mtr indoor outdoor signing
mtrsigning zonwerendefolie reclame signing roermond mtr indoor outdoor signing
mtrsigning zonwerendefolie reclame signing roermond mtr indoor outdoor signing
mtrsigning zonwerendefolie reclame signing roermond mtr indoor outdoor signing

Neem direct contact met ons op!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken met je mee en zien je graag nog een keer terugkomen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Bel naar +31 (0)475 600 150 of mail naar info@mtrsigning.nl. Stel uw vragen direct of maak een afspraak in onze showroom in Herten. U bent altijd welkom voor een afspraak.