reclame signing roermond mtr indoor outdoor signing

Indoor Signing

Geef jouw ruimte een nieuwe uitstraling! Inspirerende afwerkingen voor alle ruimtes! Creëer sfeer!

Indoor Signing zorgt voor impact binnen de organisatie waarin de klasse van je merk of boodschap te zien is. Je branding kan overal terugkomen. Wij zetten sfeer neer en roepen emotie op bij jullie bezoekers. Met een mooie indoor signing krijgen mensen een binding met jouw bedrijf!

Inspiratie

Wandaankleding

Het is essentieel dat de uitstraling van je interieur past bij de identiteit van jouw bedrijf. Kies dan voor full colour wandaankleding. Van een strak gestucte of stenen muur, er is geen wand die niet door ons bekleed kan worden. Je kunt kiezen uit diverse mogelijkheden: fotobehang, decorwanden, fotoprints of full colour uitgevoerde panelen. Een mooi interieur versterkt het imago van je bedrijf en vertelt jouw verhaal!

Fotobehang

Dit is een naadloos behang dat je in zijn geheel tegen een gladde muur aanbrengt. Voordelen naadloos behang:

  • In zeer korte tijd een nieuwe uitstraling
  • Naadloos behang uit één stuk – waterafstotend
  • Brandvertragend B1 / M1
  • Krasvast

Wand panelen

Sfeer afbeeldingen op wanden maken indruk. Wij leveren en monteren verschillende soorten fotopanelen voorzien van hoogwaardige full colour prints voor decoratie in kantoren of bedrijfsruimtes.

Textiel frames

Een veel toegepast product is een textielframe. Ideaal om in een ruimte een inspirerende sfeer te creëren of een kale muur te voorzien van een mooie afbeelding. Ook ideaal als verrijdbare scheidingswand. De doeken zijn eenvoudig te wisselen en hebben een B1 brandcertificaat.

LED FRAMES

Voor een dynamisch effect kun je een textielframe inwendig verlichten met LED verlichting. Dankzij de krachtige LED verlichting komt je textielframe nog beter tot zijn recht.

AKOESTISCHE FRAMES

Met onze akoestische wand- en plafond panelen verbeteren wij snel en voordelig de akoestiek in een ruimte. Ook leveren wij vrijstaande, verplaatsbare akoestische frames. De panelen kunnen worden uitgevoerd in een unikleur of met een full colour print.

Wand frames

Wand frames geven je inrichting de gewenste visuele uitstraling. Afhankelijk van jouw wensen kan er gekozen worden voor onopvallende prints in een kleur of voor in het oog springende prints. De frames zijn leverbaar in elk gewenst formaat. 

BINNENBEWEGWIJZERING

Binnenbewegwijzering zorgt ervoor dat bezoekersvan bedrijven, kantoren, ziekenhuizen of andere publieke ruimtes, perfect begeleid worden van entree tot bestemming. Goede binnenbewegwijzering leidt mensen ongemerkt naar de plaats van bestemming. Wij zorgen voor een goede routing in het gebouw. Denk hierbij aan: welkomsborden, routeborden liftborden, verdiepingsborden, deurborden en pictogrammen.

FREES- EN LASERLETTERS

 Freesletters geven een smaakvolle en chique uitstraling aan je entree, kantoor of winkel. Frees- en laserletters zijn leverbaar in diverse diktes en materialen en zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken.

BELETTERINGEN

RAAMBELETTERINGEN

Het beletteren van ramen is een effectieve manier om je organisatie professioneel te presenteren. Zo herkennen bezoekers het pand op afstand en blijft je merk onbewust hangen bij voorbijgangers. Met zandstraal folie creëer je eenvoudig een privacy effect op glazen ramen en deuren. Deze zelfklevende folie is ondoorzichtig maar laat wel licht door. Ideaal voor wachtkamers, spreekruimtes en kantoorafscheidingen.

WANDBELETTERINGEN

Grote reclameboodschappen op wanden maken indruk. Ze worden goed onthouden. Daarnaast kunnen full colour beelden als decoratie van een interieur op kantoor en in winkels sfeer verhogend werken. Wij adviseren graag bij de juiste materiaal- en kwaliteitskeuze.

3M™ DI-NOC™

MTR Indoor Outdoor Signing is als enig Limburgse partner 3M gecertificeerd. Hierdoor mogen wij de 3M™ Dinoc folies adviseren en aanbrengen.

3M™ DI-NOC™ folies zijn Architectural Finishes die een uitstekende oplossing bieden om een bestaande interieur ruimte volledig te restylen of renoveren. 3M™ DI-NOC™ folies geven je een bijna ongelimiteerde creatieve vrijheid, terwijl de kosten een fractie zijn van andere oplossingen bij vervanging of restyling. Deze folies zijn te gebruiken voor het decoreren van vlakke en gebogen 3D interieurtoepassingen als deuren, meubels, balies, wanden, keukens, liften, in ruimtes als scholen, kantoren, hotels en ziekenhuizen.

Een ruimte kan eenvoudig van een compleet nieuwe look worden voorzien die aansluit bij de wensen van de klant. Deze unieke afwerkingen zorgen voor een uiterst natuurlijke uitstraling, waardoor het echte materiaal haast niet van het DI-NOC™-patroon is te onderscheiden.
3M™ DI-NOC™ folies zijn o.a. beschikbaar in houtnerf, textiel, metaal, steen en effen kleuren.

reclame signing roermond mtr mtrsigning indoor outdoor belettering frezen freeswerk voertuigenbelettering textiel 3m dinoc

Neem direct contact met ons op!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken met je mee en zien je graag nog een keer terugkomen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer. Bel naar +31 (0)475 600 150 of mail naar info@mtrsigning.nl. Stel uw vragen direct of maak een afspraak in onze showroom in Herten. U bent altijd welkom voor een afspraak.