Privacy verklaring

MTR Indoor Outdoor Signing verwerkt persoonlijke en andere gegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving met inachtneming van de privacy van alle gebruikers van haar website. In deze privacyverklaring zal MTR Indoor Outdoor Signing uitleggen welke (persoonlijke) gegevens zij verzamelt en verwerkt en voor welk doel.

De door u verstrekte gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden voor de toezending van de door u gevraagde informatie. De gegevens zullen in geen geval aan derden verstrekt worden.

Verwerken
MTR Indoor Outdoor Signing verwerkt de persoonlijke informatie die door haar klanten en / of relaties en hun werknemers wordt verstrekt (‘persoonlijke gegevens’), alsmede zakelijke gegevens en gegevens die zijn verkregen van bezoekers en gebruikers van de website van MTR Indoor Outdoor Signing. Lees onze cookieverklaring voor meer informatie over de cookies die door MTR Indoor Outdoor Signing worden gebruikt.

Gegevens worden verzameld wanneer bezoekers van de website contact opnemen met onze verkoop- of serviceafdeling of informatie opvragen. MTR Indoor Outdoor Signing behandelt persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig.

Gegevens
U beslist zelf welke informatie u met ons deelt. Wij verzamelen de volgende informatie:
• NAW-gegevens
• Facturatiegegevens
• Functie gerelateerde gegevens zoals functietitel, branche en de organisatie waar u werkzaam bent
• E-mailadres
• Telefoonnummer
• Gegevens over afgenomen producten en diensten

Doeleinden
MTR Indoor Outdoor Signing gebruikt de verzamelde gegevens van haar klanten en / of relaties om commerciële relaties aan te gaan en te onderhouden, haar diensten te verbeteren, te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen, om vragen te beantwoorden, klachten te behandelen en voor marketingdoeleinden (bijv. Het versturen van promotionele berichten, nieuwsbrieven en andere informatie over nieuwe producten en diensten van MTR Indoor Outdoor Signing).

Bewaartermijn
MTR Indoor Outdoor Signing zal gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk om de bovengenoemde doeleinden te realiseren.

Veiligheidsmaatregelen
MTR Indoor Outdoor Signing heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om zijn systemen te beveiligen tegen onbevoegde toegang tot persoonlijke of zakelijke gegevens die door MTR Indoor Outdoor Signing worden verwerkt.
In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:
• Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
• De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem
• Wij nemen fysieke maatregelen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn
• Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert

E-mail marketing
Geregeld stuurt MTR Indoor Outdoor Signing e-mail nieuwsbrieven om zijn klanten en relaties op de hoogte te houden van zijn producten, activiteiten en diensten. De opgegeven e-mailadressen worden automatisch toegevoegd aan de mailinglijst. Elke MTR Indoor Outdoor Signing-nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich eenvoudig kunt afmelden.

Toegang tot en wijzigingen in uw gegevens
Neem contact met ons op via info@mtrsigning.nl als u vragen hebt over ons privacybeleid of over toegang tot en wijziging van (of verwijdering van) uw persoonlijke gegevens.

Links
De website van MTR Indoor Outdoor Signing kan verschillende links bevatten naar websites van andere organisaties. MTR Indoor Outdoor Signing aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor het gebruik van uw gegevens door deze organisaties en raadt u aan het privacybeleid van de betreffende organisaties te lezen.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veranderingen
MTR Indoor Outdoor Signing behoudt zich het recht voor om deze verklaring te wijzigen. Controleer regelmatig deze website voor de meest recente versie.
Update: 22 december 2021

Cookies
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser.
Deze cookies worden gebruikt voor de volgende doelen:
• het analyseren van het gebruik van onze websites om onze websites daarmee te kunnen verbeteren;
• het verzamelen van gegevens met betrekking tot uw bezoekgedrag om onderzoek naar mogelijkheden voor verdere optimalisering van en communicatie over onze producten en diensten mogelijk te maken.

De door ons verzamelde gegevens worden door ons alleen in overeenstemming met de wet en op zorgvuldige wijze gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening. De cookies die uw voorkeuren onthouden kunt u uitschakelen middels uw browserinstelingen.
Wij maken u erop attent dat indien u gebruik maakt van een andere computer, u daar uw browserinstellingen opnieuw dient aan te passen.
Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. MTR Indoor Outdoor Signing behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.

 

Scroll naar top