Wie zijn wij?

MTR Indoor Outdoor Signing is de nieuwe naam van MTR Reklame.
Reclamebedrijf MTR blinkt sinds 1997 uit in het realiseren van onderscheidende reclameoplossingen, waardoor jij als klant blijft opvallen. Je vindt bij ons een compleet pakket aan binnen- en buitenreclame en textielbedrukking. Indoor signing, outdoor signing en textiel dus. Jouw wensen vormen de basis voor onze op maat gemaakte kwaliteitsproducten. Die wij vanzelfsprekend binnen de deadline en het afgesproken budget leveren.

Alle aandacht voor jou!
Ons motto is: alle aandacht voor jou! Advies, service en kwaliteit vinden wij namelijk erg belangrijk. Jij krijgt alle aandacht van ons. En door onze reclameproducten krijg jij alle aandacht van jouw klanten. En dat is precies wat je wilt, toch?

Betrouwbaar
Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij denken met je mee en zien je graag nog een keer terugkomen. We werken met betrouwbare en toegewijde leveranciers. Bovendien zijn we 3M-gecertificeerd. Dit betekent dat we beschikken over uitgebreide vakkennis en vakmanschap en dat we regelmatig cursussen volgen bij 3M.

SI'BON groep
MTR Indoor Outdoor Signing is aangesloten bij de brancheorganisatie SI'BON. Bedrijven die hierbij aangesloten zijn hebben bewezen bonafide en professioneel te zijn. Tevens hebben we hiervoor een certificaat ontvangen.

 

Portfolio

slider
slider
slider